28.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΑμερικανικά F-35B θα επιχειρούν από βρετανικά αεροπλανοφόρα 

Αμερικανικά F-35B θα επιχειρούν από βρετανικά αεροπλανοφόρα 

Ο βρετανός υπουργός Άμυνας Sir Michael Fallon υπέγραψε συμφωνία με τον αμερικανό ομόλογό του έτσι ώστε F-35B του US Marine Corps να μπορούν να επιχειρούν από τα αεροπλανοφόρα κλάσης HMS Queen Elizabeth.

Η συνεργασία αυτή δεν είναι τόσο περίεργη με δεδομένη την εξαιρετική αμυντική συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας. Ήδη Βρετανοί πιλότοι και μηχανικό εκπαιδεύονται σε αμερικανικά ελικοπτεροφόρα αλλά και άλλα μέσα. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
tsimuha2
tsimuha2
7 years ago

“Η συνεργασία αυτή δεν είναι τόσο περίεργη με δεδομένη την εξαιρετική αμυντική συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας”

“Η συνεργασία αυτή δεν είναι τόσο περίεργη με δεδομένο οτι το UK(μαζι με τους POLAND)αποτελουν το καλυτερο σκυλακι των USA,τους πετας ενα bone και κουνανε με χαρα την ουρα.Αν δε τους χαιδεψεις στο κεφαλι γυριζουν αμεσως ανασκελα για τα περαιτερω.

- Advertisment -

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κλάση Constellation για το ΠΝ: 5+1 κρίσιμα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζετε

Η κλάση φρεγατών του Αμερικανικού Ναυτικού Constellation, είναι ίσως το πιο χιλιοειπωμένο θέμα στο χώρο της Άμυνας στην Ελλάδα, από την εποχή της διαβόητης...
- Advertisment -

Κύριο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπορούμε να πάμε τώρα σε Ευρωκορβέτες αντί για Gowind/FCX-30!

Όταν έγινε η αγορά των 3 φρεγατών FDI HN στο Πολεμικό Ναυτικό (αντί 4 συν "ενδιάμεση λύση" μεταχειρισμένων σκαφών συν τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών...
- Advertisment -

Διάφορα

- Advertisment -