22.6 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣLAST CALL: Εγγραφείτε τώρα στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ webinar της ΠΤΗΣΗΣ για τις ανθυποβρυχιακές...

LAST CALL: Εγγραφείτε τώρα στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ webinar της ΠΤΗΣΗΣ για τις ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, λίγες διαθέσιμες θέσεις ακόμη!

Όπως σας το είχαμε υποσχεθεί, η ΠΤΗΣΗ, το www.navaldefence.gr και το www.ptisidiastima.com, με την συνεργασία της Crowdpolicy, ξεκινούν ένα νέο γύρο διαδικτυακών σεμιναρίων -από σήμερα- με ζωντανή μετάδοση και διαδραστική επαφή μαζί σας! Το θέμα μας αυτή τη φορά είναι το εξής:

Ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις σε Αιγαίο
και Ανατολική Μεσόγειο

Το όλο ζήτημα θα εξεταστεί σε δύο webinars: το πρώτο σήμερα Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 7.35. Προλάβετε την εγγραφή εδώ ώστε να υποβάλλετε και ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του, ενώ θα μπορείτε να δείτε τη μετάδοση από την σελίδα του περιοδικού μας στο Facebook.

Η συζήτηση όπως και οι εισηγήσεις των πλέον ειδικών στην Ελλάδα, δηλαδή κορυφαίων στελεχών ε.α. του Πολεμικού μας Ναυτικού, θα εξετάσουν την απειλή των υποβρυχίων, μια από τις σημαντικότερες στον σύγχρονο ναυτικό αγώνα καθώς φέρνει αντιμέτωπες δύο διαφορετικές φιλοσοφίες δράσης: Το «αόρατο» και «αθόρυβο» υποβρύχιο υψηλής τεχνολογίας που διώκεται -αλλά και καταδιώκει- από ένα εξελιγμένο ανθυποβρυχιακό σκάφος που αξιοποιεί και εναέρια μέσα. Ειδικά στο θαλάσσιο χώρο Ελληνικού ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη αντιπαράθεση μεγιστοποιείται καθώς ήδη έχουν εμφανιστεί -και αναμένονται σύντομα- νέες πολύ υψηλών δυνατοτήτων πλατφόρμες κάθε τύπου: υποβρύχια, πλοία επιφανείας, ελικόπτερα και ανθυποβρυχιακά αεροπλάνα μεγάλης εμβέλειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του webinar έχει ως εξής:

Το webinar όπως έχουμε ήδη πει θα είναι διαδραστικό με το κοινό να μπορεί να υποβάλλει ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του. Για να εγγραφείτε σχετικά κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Θυμίζουμε πως το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook από την σελίδα του περιοδικού μας!

Αν θέλετε μπορείτε και ως σχόλιο σε αυτή την ανακοίνωση να υποβάλλετε ερωτήματα τα οποία εμείς θα τα συγκεντρώσουμε για να προσφέρουν ακόμη περισσότερο στη σχετική συζήτηση.

Όσο για το επόμενο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2022, με επίκεντρο το χώρο των κορυφαίων τεχνολογιών που αναπτύσσονται και προσφέρονται για τον ανθυποβρυχιακό αγώνα από την αμυντική βιομηχανία, τόσο τοπικά όσο και διεθνώς. Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου webinar όπως και οι μετέχοντες θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο, ενώ και αυτό θα παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής του κοινού.

- Advertisment -

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Γάλλια πρότεινε την κατασκευή δικών της Gowind στην Ελλάδα!

Είναι γνωστό πως οι Γάλλοι προσφέρουν τις κορβέτες Gowind στο Πολεμικό μας Ναυτικό από το Σεπτέμβριο του 2021. Και μάλλον αν τότε δεν ήταν...
- Advertisment -

Κύριο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Neil Hunter της Schiebel, τι μπορεί να προσφέρει στο Πολεμικό Ναυτικό το UAV S-100

Η αγορά των φρεγατών FDI ΗΝ, σηματοδοτεί για το Πολεμικό Ναυτικό,την έναρξη της διαδικασίας ανανέωσης των κύριων μονάδων επιφανείας, ενώ παράλληλα εισάγονται νέες τεχνολογίες...
- Advertisment -

Διάφορα

- Advertisment -